Talentree 2017-08-30T21:38:17+00:00
Talentree

TALENTREE

Diversiteit als het nieuwe normaal in het bedrijfsleven

Talentree is het job platform voor hoogopgeleide internationale en multiculturele talenten in België. We zijn gepassioneerd door het machten van het juiste talent met de juiste job binnen het juiste bedrijf. Speciaal aan onze talenten is dat ze altijd een internationale twist hebben. Door hun multiculturele achtergrond hebben onze talenten soms extra uitdagingen zoals taal, een lokaal netwerk, meer complexe administratie… waar wij hen met plezier bij helpen.

Maar hoofdzakelijk connecteren wij onze internationals met bedrijven die in hun geloven omdat diversiteit bedrijven versterkt bij hun innovatie, internationalisatie en groeistrategie. Omdat elk talent zich ontwikkelt tot zijn/haar volle potentieel. Omdat gebundelde krachten zorgen voor een open en krachtige maatschappij.

VOOR BEDRIJVEN

Diversiteit wordt vaak aanzien als een soft topic in bedrijven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en knelpuntvacatures zijn de voornaamste drijfveren en werken drempelverlagend. Het zijn echter de bedrijven die een actief en strategisch diversiteitsbeleid voeren die een voorsprong nemen. In de ‘war voor talent’ zijn zij de sterkste employer brands. Daarenboven werkt diversiteit versterkend voor hun groei, internationalisatie en innovatiebeleid. 

Onze ervaring leert dat het belangrijk is eerst concrete uitdagingen te definiëren, zodat diversiteit voldoende hoog op de agenda komt. Start in teams waar diversiteit het meeste verschil kan maken zoals sales, marketing, innovatie en HR. En maak gebruik van onze expertise in de steunmaatregelen van de overheid om met weinig risico te experimenteren en te leren.

Klaar om divers talent te vinden dat aansluit bij jouw vacatures en bredere bedrijfsstrategie? Plaats dan je vacature op ons jobplatform of neem een kijkje tussen onze talenten.

MEER INFO

VOOR TALENTEN

Als hoogopgeleide internationaal of multicultureel talent kan je op ons jobplatform twee kanten uit: 
word deel van onze Talentree community en plaats je profiel online of neem een kijkje tussen onze vacatures. Wie echt de weg wilt vinden naar zijn/haar droomjob raden we aan om beide te doen.

Wat onze vacatures uniek maakt, is dat ze gericht zijn op hoogopgeleide internationale en multiculturele talenten.Het zijn concrete vacatures met focus op extra talen, specifieke competenties en/of multiculturele achtergrond als een plus. Zelf op zoek naar de job van je dromen? Klik dan hier. 

Wanneer je een deel wordt van de Talentree community doorloop je niet enkel een leerrijk proces en verhoog je je visibiliteit naar de arbeidsmarkt, maar vergroot je ook je netwerk opgebouwd door en voor elkaar. Klaar om deel te worden van onze community?

SCHRIJF JE NU IN

SUCCESVERHALEN

Diversiteit als het nieuwe normaal in het bedrijfsleven.

Omdat diversiteit bedrijven versterkt bij hun innovatie, internationalisatie en groeistrategie.
Omdat elk talent zich ontwikkelt tot zijn/haar volle potentieel.
Omdat gebundelde krachten zorgen voor een open en krachtige maatschappij.

“Ik kwam naar België voor de job van mijn man. Talentree hielp me meer inzicht te krijgen in de Belgische jobmarkt.

De project management job bij Accenture bouwt ten volle verder op mijn vorige ervaring en mijn ambitie om te werken op de brug tussen business & technologie.”

Denise – Braziliaanse project manager uit Leuven

LEES MEER

JOBS VIA TALENTREE

Als hoogopgeleid talent kan je hier twee richtingen uit: word deel van onze Talentree community en plaats je profiel of neem een kijkje tussen onze vacatures. Wie echt de weg wilt vinden naar zijn/haar droomjob raden we aan om beide te doen.

  • Ontdek een gericht aanbod aan vacatures met jouw internationale of multiculturele achtergrond als een plus
  • Start je zoektocht vanuit je studieachtergrond of ervaring en denk ook na over je talen en type job als extra troef
JOBS VIA TALENTREE