Randstad 2017-06-15T09:32:02+00:00

Randstad, brengt mensen en werk samen! 

ONS MVO BELEID

Onze benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO of CSR) is een afspiegeling van onze kernactiviteit – het samenbrengen van mensen en werk. Want onze filosofie luidt: “de gelijktijdige behartiging van alle belangen van alle betrokken partijen” (stakeholders). Dit betekent dat we steeds onze waarden en ethisch engagement respecteren.

MAATSCHAPPELIJK VERSLAG

Het SA 8000-certificaat (Social Accountability) ligt aan de basis van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We behaalden als eerste bedrijf in België dit internationaal MVO-certificaat dat gebaseerd is op de basisprincipes van de Internationale Arbeidsorganisatie. SA 8000 waarborgt verantwoorde arbeidsomstandigheden. Jaarlijks controleert een externe instantie of we de SA 8000-principes naleven in ons dagelijks werk.

Met de resultaten van deze controles, jaarlijks gepubliceerd op www.randstad-csr.be, worden verbeteracties opgezet.

Ontdek het veertiende maatschappelijk verslag van Randstad België. Alle cijfers die hierin zijn opgenomen, hebben betrekking tot de Belgische activiteiten van Randstad in 2015.

NAAR RANDSTAD CSR

RISESMART, A RANDSTAD COMPANY

Wie diversifieert, wint. Laat RiseSmart Employability u helpen met een diversiteitsbeleid dat uw bedrijf letterlijk en figuurlijk rijker maakt..
Voor meer info, mail naar: diversity@randstad.be

MEER INFO

RANDSTAD EN VSO

Vanuit een gedeelde zin voor maatschappelijke verantwoordelijkheid startte de Randstad Groep in 2004 een wereldwijd partnership met de internationale ontwikkelingsorganisatie ‘Voluntary Service Overseas’ (VSO). VSO biedt hulp in ontwikkelingslanden door het selecteren en uitsturen van vakspecialisten. Het VSO-project is een van de mogelijkheden die Randstad aan eigen medewerkers biedt om hun loopbaan te verrijken, hun kennis door te geven én een bijzondere (werk)ervaring op te doen!
Heb je interesse of ervaring in ontwikkelingshulp? Op zoek naar dat ietsje anders? Dan is een job als ‘VSO volunteer’ misschien iets voor jou!

MEER INFO OVER VSO

JOBS BIJ RANDSTAD

Je goed voelen werkt beter
Mensen leven niet langer om te werken. En ze werken niet langer om te leven. Ze leven en werken. In beide hebben ze grote ambities, maar het ene mag het andere niet in de weg staan.

Wij geloven zelfs dat het ene het andere versterkt. En vice versa. Want wie zich goed voelt in z’n job, voelt zich beter thuis. Wie z’n ambities buiten het werk kan waarmaken, zal z’n professionele ambities ook makkelijker waarmaken.

Daarom zorgen we er bij Randstad voor dat mensen zich in beide helemaal kunnen ontplooien. Wij willen goeie managers en goeie vaders of moeders. Consultants die uitblinken bij hun volleybalploeg en scoren op het werk. Aangename collega’s die ook buiten de uren het voortouw nemen. Randstad gelooft in het evenwicht tussen ambities thuis en ambities op het werk.

Je goed voelen, werkt echt beter. En het voelt nog beter om te weten dat we met velen zijn. Wil je ook ontdekken hoe goed het voelt om bij ons te werken?

Menig mensenleven draait om werk. Werk, dat is ook waar het om draait bij Randstad.
Heb jij zin om van werk je toekomst te maken? Dan hebben onze diverse afdelingen een baan voor je. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om door te groeien zijn een paar goede redenen om voor Randstad te gaan werken.

JOBS BIJ RANDSTAD